Skoci na sadrzaj

Ovaj forum se više iz sigurnosnih razloga ne koristi i služi samo kao arhiva poruka za 2013 godinu.
Ne savjetujem korištenje privatnih poruka preko njega.
Novi forum se nalazi na adresi http://forum.becka-raja.at i za čitanje i pisanja mora se svako ponovno registrovati.
Hvala! (admin, 09.01.2014.)

* * * * - 1 glasova

Fudbalska reprezentacija BiH (Mladi)

• Molimo prjiavite se za odgovor
1690 odgovora na ovu temu

#1681 aldin392

aldin392

Super član

• Članovi
  • ZnackicaZnackicaZnackica
  • 816 komentara

Komentarisano 28 Novembar 2013 - 01:38

Pogledaj komentarZIJANCER_SA, 28 Novembar 2013 - 00:32, je napisao:

Mislim da nije u Gladbach presao nego u Hertu iz Berlina neznam sad kako se tacno zove i znam da je Pjanicev rodjak. A onaj sto je presao u Gladbach se zove ja mislim Mustafic ili tako nesto ali neznam odakle je presao tacno iz Holandije ili??
covjek je 99% mislio na 'tog' mustafica, mirzu. on je presao iz metza u gladbach a ne znam na koga ti mislis u herthi,ja ne znam nikoga.
mirza je dijete od 15 god., nema tu sta spektakularno biti jos uvjek, nek dijete trenira pa cemo vidjeti za par godina hoce li biti novi pjanic ,kao sto se najavljuje.

#1682 #M10

#M10

Član

• Članovi
  • ZnackicaZnackica
  • 438 komentara

Komentarisano 28 Novembar 2013 - 15:23

Pogledaj komentarZIJANCER_SA, 28 Novembar 2013 - 00:32, je napisao:

Mislim da nije u Gladbach presao nego u Hertu iz Berlina neznam sad kako se tacno zove i znam da je Pjanicev rodjak. A onaj sto je presao u Gladbach se zove ja mislim Mustafic ili tako nesto ali neznam odakle je presao tacno iz Holandije ili??

Mirza Mustafic je preso u Mönchengladbach iz Metza i tu je igra u omladinskom timu. Jos je on vrlo, vrlo mlad ipak...

A taj djecak sto je preso u Herthu je Miralem Ramic. :)

#1683 walter

walter

Super član

• Članovi
  • 526 komentara

Komentarisano 28 Novembar 2013 - 16:09

Pogledaj komentardy3, 27 Novembar 2013 - 19:56, je napisao:

@ walter- Ja mislim da je greska da je on 176 visok jer sam par puta momka vidio i cini mi se da je otprilike moje visine a ja sam 186 visok
Haha, to i moja visina..

#1684 member222

member222

Član

• Članovi
  • ZnackicaZnackica
  • 203 komentara

Komentarisano 28 Novembar 2013 - 22:10

jel mi moze iko objasnit kakav je igrac Prcic i koju poziciju igra???? Hvala.

#1685 Istok

Istok

Super član

• Članovi
  • 704 komentara

Komentarisano 29 Novembar 2013 - 19:38

Na nogolopta.com informacija da je 5 igraca ucesnika "Otvorenih vrata" dobilo pozive u selekcije Svedske. Naravno, ni jedan od njih nije bio interesantan selektorima nasih selekcija jer ni jedan od njih nikad poslije nastupa u kampu nije kontaktiran od saveza. Znaci dobri Svedjanima (koji su za nas giganti sto se tice mladjih kategorija) a nama nisu.

Tuzno, treba siriti ovu informaciju gdje god se moze. Nadam se da ce neki od vecih portala ovo objaviti da se vidi da nije sve med i mlijeko u FSBIH, pogotovo kad se radi o mladjim selekcijama.

#1686 alemko

alemko

Forumaš

• Moderatori
  • 1552 komentara

Komentarisano 29 Novembar 2013 - 19:59

pa mogao bi malo @Ventola, koji je juce nakon duze vremena objavio posting na forumu, ukratko i ovdje docarati njegovo vidjenje cijelog projekta. ipak je on jedan od inicijatora i glavnih aktera u skandinavskom dijelu projekta. nebi bilo lose da nam da koju informaciju iz prve ruke...

#1687 Karajko Ajdin

Karajko Ajdin

Član

• Članovi
  • ZnackicaZnackica
  • 59 komentara

Komentarisano 29 Novembar 2013 - 21:42

Sta ce covjek docarati. Mozete sami sabrat 1 + 1. Projekat sluzi samo zato da se siroj javnosti zamazu oci kao da se nesto radi, a oni nastavljaju po svojim starim obicajima. Plati i dobit ces poziv.

Dodje mi da vrisnem kad vidim nesposobnost ljudi u savezu. Ljudi dobrovoljno urade za njih skauting i pred nos im dovedu igrace ali oni nikako da prepoznaju kvalitet istih. Zato prepoznavaju druge drzave.

Umjesto da mi pokupimo nasu djecu sirom evrope, mi ih prepustamo drugim zemljama. Begic i kompanija ce imati moj puni respekt ako uspiju izkorjeniti sve malverzacije u nasim omladinskim repkama. Zasad ne vidim ni trunku volje da se tu sta promjeni.

#1688 Tekstilac

Tekstilac

Član

• Članovi
  • ZnackicaZnackica
  • 223 komentara

Komentarisano 29 Novembar 2013 - 23:37

Pa nije bas dobrovoljno. Morao si aplicirati u savez i proci kao skaut ili sta vec da organizujes ove skupove. Davno sam ja rekao da je savez samo povrsno ociscen. Ima tu jos koliko hoces pijavica iz starog rezima. Malo rade, ali im se solidno placa.

#1689 bhzmajevi

bhzmajevi

Član

• Članovi
  • ZnackicaZnackica
  • 242 komentara

Komentarisano 06 Decembar 2013 - 07:26

Iz Metza je presao u Vfl BMG

#1690 yaran

yaran

Forumaš

• Članovi
  • ZnackicaZnackicaZnackicaZnackica
  • 1353 komentara
  • LokacijaParis-Prijedor

Komentarisano 06 Decembar 2013 - 08:45

Pogledaj komentarIstok, 29 Novembar 2013 - 19:38, je napisao:

Na nogolopta.com informacija da je 5 igraca ucesnika "Otvorenih vrata" dobilo pozive u selekcije Svedske. Naravno, ni jedan od njih nije bio interesantan selektorima nasih selekcija jer ni jedan od njih nikad poslije nastupa u kampu nije kontaktiran od saveza. Znaci dobri Svedjanima (koji su za nas giganti sto se tice mladjih kategorija) a nama nisu.

Tuzno, treba siriti ovu informaciju gdje god se moze. Nadam se da ce neki od vecih portala ovo objaviti da se vidi da nije sve med i mlijeko u FSBIH, pogotovo kad se radi o mladjim selekcijama.

@Istok prate novinari njegov rad kao i blog nego uhljupi nece nista da objave pod tim pitanjem jer im Ventola nije po ceifu
da je nekog ocrniti popljuvati tad bi bili aktivni....za one koji bi zeljeli procitati nesto vise o nasim nadama iz Skandinavije evo link sa nogolopte.com

http://nogolopta.com/?p=1644

#1691 #M10

#M10

Član

• Članovi
  • ZnackicaZnackica
  • 438 komentara

Komentarisano 16 Decembar 2013 - 14:23

UEFA Youth League 18-finale:

Chelsea - Milan / Andrej Modic

Benfica - Austria Wien / Osman & Nihad Hadzikic

Real Sociedad - Schalke 04 / Adis Omerbasic