Skoci na sadrzaj

Ovaj forum se više iz sigurnosnih razloga ne koristi i služi samo kao arhiva poruka za 2013 godinu.
Ne savjetujem korištenje privatnih poruka preko njega.
Novi forum se nalazi na adresi http://forum.becka-raja.at i za čitanje i pisanja mora se svako ponovno registrovati.
Hvala! (admin, 09.01.2014.)

Argentina - BiH 2:0

• Molimo prjiavite se za odgovor
625 odgovora na ovu temu

#621 Beg

Beg

Član

• Članovi
  • ZnackicaZnackica
  • 394 komentara

Komentarisano 21 Novembar 2013 - 02:52

admirj, 21 Novembar 2013 - 02:00, je napisao:

Ja jednu stvar ne kontam.  Zasto se dozvoli Dzeki da dovede Amru u isti hotel gdje je repka (ne samo Amru, nego i cijelu njezinu porodicu).  U najmanju ruku nije fer prema ostalim igracima.
izvor? čuo ili vidio svojim očima ili imaju neki drugi dokazi?

#622 admirj

admirj

Novajlija

• Članovi
  • Znackica
  • 6 komentara

Komentarisano 21 Novembar 2013 - 02:57

Beg, 21 Novembar 2013 - 02:52, je napisao:

izvor? čuo ili vidio svojim očima ili imaju neki drugi dokazi?

Vidio, a vidjeli su svi koji su dolazili u hotel u St. Louisu.

#623 Tekstilac

Tekstilac

Član

• Članovi
  • ZnackicaZnackica
  • 223 komentara

Komentarisano 21 Novembar 2013 - 03:37

@admirj
Vjerovatno zato sto njegova treba zivi u Americi. Ne opravdam, ali to je do Selektora i njegovih pravila. Uostalom tako ce biti i u Brazilu vjerovatno. Igraci ce voditi supruge / trebe sa sobom. Jebiga Dzeko mislio da moze trpati i prije i za vrijeme tekme. To moze samo Ronaldinjo. :)
Uvijek se sjetim onog klipa u Zenici kad su igraci izusli iz svlacionice pred BHF. Fino su im rekli pobjedili ili izgubili nema veze, ali morate ostaviti srce na terenu.

#624 bracko

bracko

Član

• Članovi
  • ZnackicaZnackica
  • 113 komentara

Komentarisano 21 Novembar 2013 - 04:47

Sto se tice tekme moglo je puno bolji . Ja im dajem kredit jer ko zivi u SAD zna kad se vrati iz Bosne kako se muci da vrati ponovo onaj bio ritam od prije.Sto se tice odbrane i nije lose igrala kako nas srednji red nije ispunio zadacu.Nekad bek ode napred ne svojom voljom nego te na to natjera igrac sredine terena svojom loptom i onda si u neobranom grozdju , ide kontra ti nisi na svom mijestu a niko iz sredine nije pokrio tvoje mijesto i onda se koplja lome na tebi. Sa Mijdzom i Kolasincemna bekovima i Vranjes sa Spahom u sredi ja bi ipak dodao na to mijesto DM mladog Besica. Zasto ? Pa zato jer igra glavnog igraca odbrane vec dvije godine  a znamo da je samo 21. Neko ce reci u slaboj ligi ali on igra sve utakmice redovno dok neki igraci iz repke nisu standardni u isto tako slabim ligama(Turska, Hrvatska ili drugA liga )Jos da dodam da je publika bila kriminalna . Skidam kapu Fanaticosima jer oni navijali kao i uvijek a ostali su bili -5  . Usput da dodam da od 5 zadnjih utakmica sto sam gledao repku svih 5 smo izgubili i jos sam pozitivan  , normalno ima mijesta kritici i pokusati izvuci pouku

#625 tuzlak

tuzlak

Član

• Članovi
  • ZnackicaZnackica
  • 162 komentara

Komentarisano 21 Novembar 2013 - 09:44

admirj, 21 Novembar 2013 - 02:00, je napisao:

Ja jednu stvar ne kontam.  Zasto se dozvoli Dzeki da dovede Amru u isti hotel gdje je repka (ne samo Amru, nego i cijelu njezinu porodicu).  U najmanju ruku nije fer prema ostalim igracima.

Mogul reći da mi se sve oko Džeke uopšte nesviđa!
Imam dojam da je on nedodirljiv u reprezentaciji... Na proslavi u Sarajevu poslije Litvanije je Edinov otac bio na balkonu u prvom redu!!!
To sam više puta primijetio da se taj čovjek svugdje gura i to mi se nikako nesviđa! Svi šute i akceptiraju to...

#626 yaran

yaran

Forumaš

• Članovi
  • ZnackicaZnackicaZnackicaZnackica
  • 1353 komentara
  • LokacijaParis-Prijedor

Komentarisano 21 Novembar 2013 - 10:00

Sigurno je to da i sa promjenom saveza nisu jos neke stvari postavljene onako kako treba da fercera u ozbiljnim repkama....Ne bi trebao niko biti iznad repke.