![]() |
Dobrodošli, ( Prijava | Registracija )
NAPOMENA: Nalazite se na starom forum portala SPORT.BECKA-RAJA.AT, na kojem možete naći arhivu poruka između januara 2005. god. i augusta 2012. god.
Posjetite naš novi forum da bi registrovali novi nalog i učestovali u aktuelnim diskusijama!!!
JOŠ JEDNOM PONAVLJAMO: NA NOVI FORUM SE MORATE NA NOVO REGISTROVATI JER VAM LOGIN PODACI (IME&ŠIFRA) SA OVOG STAROG FORUMA TAMO NE RADE!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Član ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 620 Registrovan: 07.01.2011. ![]() |
Kakav crni fejjsbuk ja se nikad nisam i necu ukljucivati i nikakve tkzv socijalne grupe itd..jel to istina?
Nadam se da Pape nece igrati sa obadvojicom Pjanica (igrao dobro i leprsavo pr Velsa) i Misimovica.. A nikad nisam bio da se igra razlicita formacija protiv malih i vecih repki jer nam to razbija kontinuet koji nikad da ostvariomo jer ionako smo prosjecna ekipa..sad mijenjati svake druge tekme..haj da igramo godinama neki stil pa tu i tamo se oprci druga taktika ali ovako.. |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Živi ovdje ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 1,363 Registrovan: 22.03.2005. Lokacija: BiH ![]() |
pa novi ce samo zamijeniti ovaj valjda je ista adresa
nije fer da se ponovo registrujemo nesto mi lijepo vidjeti kako god prolaze Poruke: 1,363 Registrovan: 22.03.2005. (IMG:style_emoticons/default/english-XB.gif) Lokacija: BiH jos jednom je bila promjena oko 2005 znam da sm bio ranije reg (IMG:style_emoticons/default/Surprised-XB.gif) |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Živi ovdje ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Poruke: 4,634 Registrovan: 09.01.2005. Starost: 42 Lokacija: Beč, Austrija ![]() |
kakav ba forum na facebooku? ehehe
fantom, bilo je foruma i prije toga, prvi od 1998 do 2002 na xbosnia :) ne mogu prenositi stare clanove, u sedam godina postojanja, imam 4 hiljade leseva :) ko hoce da koristi novi forum medju prvima, moze mi poslati poruku! |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Član ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 540 Registrovan: 20.08.2008. Lokacija: Amsterdam ![]() |
Nedostajat ce mi ovaj 'stari' forum :(
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Živi ovdje ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Poruke: 4,634 Registrovan: 09.01.2005. Starost: 42 Lokacija: Beč, Austrija ![]() |
ostace on tu, samo cojk ode u penziju, nije malo 7 i pol godina :)
zaljubices se ti i u novi brzo ;) |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Živi ovdje ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 3,518 Registrovan: 13.01.2005. Starost: 41 ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Živi ovdje ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 3,632 Registrovan: 09.01.2005. ![]() |
Sta ja znam, ove neke stranice koriste fejsbook umjesto foruma pa reko da i tebe Cile nisu ove novotarije ponijele. Znaci ostaje forum u forum obliku iili...?
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja sam "old school", no sikiriki! :)
ostaje |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Član ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 304 Registrovan: 06.10.2009. ![]() |
jedva cekam da nedjelja dodje hehe (IMG:style_emoticons/default/icon_smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Poruka
|
|
Član ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 256 Registrovan: 21.03.2007. Lokacija: Svedska / Bosanska Gradiska /Dubrave ![]() |
trebam pomoc da skinem tekmu sa naslovne strane vels - BIH.
KAKO SE RADI KLIKNEM NA SNIMAK A ONO SE OTVARAJU DRUGE STRANICE,JELI I KOD VAS TAKO HVALA |
|
|
![]()
Poruka
|
|
prvo moras registrovati besplatan nalog na https://secure.filecloud.io/user-register.html
(prije se nije moralo) 1. kliknes onda na link na pocetnoj 2. na dnu stranice ides na "request download ticket" (zatrazi preuzimanje) 3. skines |
|
|
![]() ![]()
Poruka
|
|
Član ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 256 Registrovan: 21.03.2007. Lokacija: Svedska / Bosanska Gradiska /Dubrave ![]() |
prvo moras registrovati besplatan nalog na https://secure.filecloud.io/user-register.html (prije se nije moralo) 1. kliknes onda na link na pocetnoj 2. na dnu stranice ides na "request download ticket" (zatrazi preuzimanje) 3. skines OK Hvala |
|
|
![]() ![]() |
Light verzija | Trenutno vrijeme: 21.09.2023., 13:02 |