IPB

Dobrodošli, ( Prijava | Registracija )

NAPOMENA: Nalazite se na starom forum portala SPORT.BECKA-RAJA.AT, na kojem možete naći arhivu poruka između januara 2005. god. i augusta 2012. god.

Posjetite naš novi forum da bi registrovali novi nalog i učestovali u aktuelnim diskusijama!!!

JOŠ JEDNOM PONAVLJAMO: NA NOVI FORUM SE MORATE NA NOVO REGISTROVATI JER VAM LOGIN PODACI (IME&ŠIFRA) SA OVOG STAROG FORUMA TAMO NE RADE!!!

18 stranica V  « < 16 17 18  
Reply to this topicStart new topic
> Vels - BiH 0:2
CeraPD
poruka 17.08.2012., 23:54
Poruka #341

Član

Grupa: Članovi
Registrovan: 31.03.2009.

Djeste Padobranci!

Citam, citam i nekontam kako ljudi mogu biti slijepi kod ociju.
Prvo mi smeta sto se blati Miske i Medo. Nisu za prvog tima i ja se s tim slazem ali netreba vrjedjati ljude koji su dali sve od sebe svaku tekmu, boljih nemamo.

Ako zelimo na SP netrebamo razmisljati o Grcima i Slovacima jer ce na na SP cekati mnogo jaci i bolji.
U zadnjih 5 ili 6 utakmica se vidjelo sta nam fali, ja mislim da to i tvrdoglavi Susic polako uvidja, fali nam brzina na bokovima, promjena tempa i igraci sredine koji su kreativni a u isto vrijeme obavljaju defanzivne zadatke.
Po meni prvih 11 u buducnosti;

---------------------------Begovic------------------------------

Mujdza----------Pandza---------------Spahic----------------Subasic/ili ono dijete iz U21

--------------------------------Salihovic--------------------------------------------

Stevanovic---------------Pjanic----------------------------------------Lulic

------------------Ibisevic-----------------------Dzeko-------------------------

Protiv Grka i Slovaka Ibi ili Dzeko vani Pjana defanzivnije a Miske u prvih 11.

Ovih par momaka koje je Susic vodio u Vels a i onih par koji su trenutno van forme + U21 je dovoljno da krpi sve duple zute, nedaj Boze crvene ili povrede.

Go to the top of the page

+Quote Post
legionar
poruka 17.08.2012., 23:58
Poruka #342

Živi ovdje

Registrovan: 20.08.2007.
Starost: 44

CITAT(BosnianMagican @ 17.08.2012., 22:58) *
joj kako bi volio vidjet ovu postavu protiv grka/slovacke

-------------Begovic
Mujdza – Pandza – Spahic – Lulic
-----Medunjanin - Zahirovic
Stevanovic – Pjanic – Salihovic
--------------Dzeko

jedino spor Salihovic na krilo na kvari efikasnu i potrebnu brzinu na krilu ja sam rekao da je on ona stara garda i najbolje se snalazio kod Cire ovo sto sada fura Pape nije nikako u kontekstu sa Salihovicem i njegovig igrackim predispozicijama. Najbolja kombinacija za tu ljevu stranu su Papac i Lulic to se je vidjel u Francuskoj. Papac je definitivno jedna od bitnij karika repke i tesko ce ga iko nadomjestiti mozda Anel ali opet mozda tamo sredinom kvalifikacija.

Inace to je Miretova prirodna pozicija tu je on taj koji zna umiriti i poslati loptu svakom igracu tu je on najbolji...

Inace dobra postavka....

+Quote Post
Emir75
poruka 18.08.2012., 06:00
Poruka #343

Član

Registrovan: 05.02.2012.

CITAT(legionar @ 18.08.2012., 00:58) *
jedino spor Salihovic na krilo na kvari efikasnu i potrebnu brzinu na krilu ja sam rekao da je on ona stara garda i najbolje se snalazio kod Cire ovo sto sada fura Pape nije nikako u kontekstu sa Salihovicem i njegovig igrackim predispozicijama. Najbolja kombinacija za tu ljevu stranu su Papac i Lulic to se je vidjel u Francuskoj. Papac je definitivno jedna od bitnij karika repke i tesko ce ga iko nadomjestiti mozda Anel ali opet mozda tamo sredinom kvalifikacija.

Inace to je Miretova prirodna pozicija tu je on taj koji zna umiriti i poslati loptu svakom igracu tu je on najbolji...

Inace dobra postavka....

Salihoic na zadnjeg veznog.. tu bio bio najbolji konkurencija medunjaninu, zahirovicu koji nije tehnicki potkovan itd...

+Quote Post

18 stranica V  « < 16 17 18
Reply to this topicStart new topic

Način prikazivanja: Standard · Idi na: Linearno+ · Idi na: Okvir

Light verzija Trenutno vrijeme: 21.09.2023., 14:10