![]() |
Dobrodošli, ( Prijava | Registracija )
NAPOMENA: Nalazite se na starom forum portala SPORT.BECKA-RAJA.AT, na kojem možete naći arhivu poruka između januara 2005. god. i augusta 2012. god.
Posjetite naš novi forum da bi registrovali novi nalog i učestovali u aktuelnim diskusijama!!!
JOŠ JEDNOM PONAVLJAMO: NA NOVI FORUM SE MORATE NA NOVO REGISTROVATI JER VAM LOGIN PODACI (IME&ŠIFRA) SA OVOG STAROG FORUMA TAMO NE RADE!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Član ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 201 Registrovan: 31.03.2009. Lokacija: Prijedor. BiH-a ![]() |
Djeste Padobranci!
Citam, citam i nekontam kako ljudi mogu biti slijepi kod ociju. Prvo mi smeta sto se blati Miske i Medo. Nisu za prvog tima i ja se s tim slazem ali netreba vrjedjati ljude koji su dali sve od sebe svaku tekmu, boljih nemamo. Ako zelimo na SP netrebamo razmisljati o Grcima i Slovacima jer ce na na SP cekati mnogo jaci i bolji. U zadnjih 5 ili 6 utakmica se vidjelo sta nam fali, ja mislim da to i tvrdoglavi Susic polako uvidja, fali nam brzina na bokovima, promjena tempa i igraci sredine koji su kreativni a u isto vrijeme obavljaju defanzivne zadatke. Po meni prvih 11 u buducnosti; ---------------------------Begovic------------------------------ Mujdza----------Pandza---------------Spahic----------------Subasic/ili ono dijete iz U21 --------------------------------Salihovic-------------------------------------------- Stevanovic---------------Pjanic----------------------------------------Lulic ------------------Ibisevic-----------------------Dzeko------------------------- Protiv Grka i Slovaka Ibi ili Dzeko vani Pjana defanzivnije a Miske u prvih 11. Ovih par momaka koje je Susic vodio u Vels a i onih par koji su trenutno van forme + U21 je dovoljno da krpi sve duple zute, nedaj Boze crvene ili povrede. |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Živi ovdje ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 3,542 Registrovan: 20.08.2007. Starost: 44 Lokacija: wonderland... ![]() |
joj kako bi volio vidjet ovu postavu protiv grka/slovacke -------------Begovic Mujdza – Pandza – Spahic – Lulic -----Medunjanin - Zahirovic Stevanovic – Pjanic – Salihovic --------------Dzeko jedino spor Salihovic na krilo na kvari efikasnu i potrebnu brzinu na krilu ja sam rekao da je on ona stara garda i najbolje se snalazio kod Cire ovo sto sada fura Pape nije nikako u kontekstu sa Salihovicem i njegovig igrackim predispozicijama. Najbolja kombinacija za tu ljevu stranu su Papac i Lulic to se je vidjel u Francuskoj. Papac je definitivno jedna od bitnij karika repke i tesko ce ga iko nadomjestiti mozda Anel ali opet mozda tamo sredinom kvalifikacija. Inace to je Miretova prirodna pozicija tu je on taj koji zna umiriti i poslati loptu svakom igracu tu je on najbolji... Inace dobra postavka.... |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Član ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Poruke: 83 Registrovan: 05.02.2012. ![]() |
jedino spor Salihovic na krilo na kvari efikasnu i potrebnu brzinu na krilu ja sam rekao da je on ona stara garda i najbolje se snalazio kod Cire ovo sto sada fura Pape nije nikako u kontekstu sa Salihovicem i njegovig igrackim predispozicijama. Najbolja kombinacija za tu ljevu stranu su Papac i Lulic to se je vidjel u Francuskoj. Papac je definitivno jedna od bitnij karika repke i tesko ce ga iko nadomjestiti mozda Anel ali opet mozda tamo sredinom kvalifikacija. Inace to je Miretova prirodna pozicija tu je on taj koji zna umiriti i poslati loptu svakom igracu tu je on najbolji... Inace dobra postavka.... Salihoic na zadnjeg veznog.. tu bio bio najbolji konkurencija medunjaninu, zahirovicu koji nije tehnicki potkovan itd... |
|
|
![]() ![]() |
Light verzija | Trenutno vrijeme: 21.09.2023., 14:10 |