Pomoć - Pretraga - Korisnici - Kalendar
Standarna verzija: Premijer Liga 2011/12
BH. SPORTSKI PORTAL > RUBRIKE > ARHIVA
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
alemko
krenula nam nova sezona ove nase premijer velelige, a niko ni da zucne. icon_mrgreen.gif

dva kola su vec odigrana:

1.kolo:
FK Rudar Prijedor - FK Olimpik Sarajevo 1:1
FK Kozara Gradiška - FK Borac Banja Luka 0:1
FK Velež Mostar - NK Čelik Zenica 2:1
FK Leotar Trebinje - NK Zvijezda Gradačac 0:0
NK Travnik - HŠK Zrinjski Mostar 2:2
FK Slavija Istočno Sarajevo - NK GOŠK Gabela 1:0
FK Sarajevo - FK Sloboda Tuzla 2:1
NK Široki Brijeg - FK Željezničar Sarajevo 2:1
---> 3 nerijesena rezultata, te jedna gostujuca pobjeda.

2.kolo:
FK Olimpik Sarajevo - NK Travnik 1:2
NK Zvijezda Gradačac - NK Široki Brijeg 0:2
FK Sloboda Tuzla - FK Kozara Gradiška 1:0
FK Velež Mostar - FK Slavija Istočno Sarajevo 3:0
NK Čelik Zenica - HŠK Zrinjski Mostar 1:3
FK Borac Banja Luka - FK Leotar Trebinje 3:1
FK Željezničar Sarajevo - FK Rudar Prijedor 3:0
NK GOŠK Gabela - FK Sarajevo 1:4
---> cak 4 gostujuce pobjede icon_eek.gif

Tabela:
1. Sarajevo 2 2 0 0 6:2 3
2. Velež 2 2 0 0 5:1 6
3. Borac 2 2 0 0 4:1 6
4. Široki Brijeg 2 2 0 0 4:1 6
5. Zrinjski 2 1 1 0 5:3 4
6. Travnik 2 1 1 0 4:3 4
7. Željezničar 2 1 0 1 4:2 3
8. Sloboda 2 1 0 1 2:2 3
9. Slavija 2 1 0 1 1:3 3
10. Olimpic 2 0 1 1 2:3 1
11. Leotar 2 0 1 1 1:3 1
12. Zvijezda 2 0 1 1 0:2 1
13. Rudar 2 0 1 1 1:4 1
14. Kozara 2 0 0 2 0:2 0
15. Čelik 2 0 0 2 2:5 0
16. GOŠK 2 0 0 2 1:5 0

Strijelci:
3 gola: Bešlija (Travnik)
2 gola: Obuća, Kojašević (Sarajevo), Vidaković (Borac), Wagner (Široki Brijeg), Džidić (Zrinjski)
1 gol: Rovčanin, Kajtaz, Merzić, Kodro, Spahić (Velež), Bekić, Duro, Aničić (Zrinjski), Adilović, Savić, Zeba (Željezničar), Stajić, Kajkut (Borac), Tosunović, Hadžić (Čelik), Kapić, Pliska (Olimpic), Suljić, Haskić(Sarajevo), Ribić, Mešanović (Sloboda), Dudić (GOŠK), Aničić (Leotar), Đorić (Rudar), Šešlija (Slavija), Zakarić (Široki Brijeg), Ivešić (Travnik)
- autogol: Ćorić (Široki Brijeg), Čolić (Željezničar)
adnan_hz
ne valja ti tabela.
bhfanatic7
imal koja mogucnost da se sutra Sarajevo-Velez gleda preko neta??? Hvala
BrcanskaMalta
CITAT(bhfanatic7 @ 19.08.2011., 04:37) *
imal koja mogucnost da se sutra Sarajevo-Velez gleda preko neta??? Hvala

zar ti se gleda kako ce Sarajevo da ga popusi sutra? icon_smile.gif
BrcanskaMalta
CITAT(Emir-Paso @ 19.08.2011., 07:50) *
U Sarajevu?

pa jedini spas pitarima jeste sudija i njegova naklonjenost domacinu ;)
haryxs
CITAT(mahic @ 19.08.2011., 16:49) *
pa jedini spas pitarima jeste sudija i njegova naklonjenost domacinu ;)

sta ima Sparta iz Mostara, nismo te prepoznali???
cile
treba mi dobrovoljac koji ima pet minuta sedmicno vremena da mi osvjezava rezultate pl bih ?

mozda neko ko prati nasu ligu da mu ne postane to "dosadno"...
bhfanatic7
CITAT(mahic @ 19.08.2011., 14:48) *
zar ti se gleda kako ce Sarajevo da ga popusi sutra? icon_smile.gif

cujemo se sutra nakon utakmice evil-XB.gif ...jedno je SARAJEVO !!!
BrcanskaMalta
CITAT(bhfanatic7 @ 19.08.2011., 12:13) *
cujemo se sutra nakon utakmice evil-XB.gif ...jedno je SARAJEVO !!!

cujemo se, ali ako slucajno Sarajevo i pobjedi, ja cu reci da je sudija kriv. ;)
bhfanatic7
CITAT(mahic @ 20.08.2011., 00:20) *
cujemo se, ali ako slucajno Sarajevo i pobjedi, ja cu reci da je sudija kriv. ;)

e jbg nemoj sad tako icon_smile.gif...ne moze uvjek sudija bit kriv ;)...jedno 2-0 za Rajvosa moze??? ;)
Mikki 21
kako onaj dominkovic sudi ovu tekmu, kad god velez sudi krade ga, doduse to kad velez igra u mostaru,mozda je u gostima bolji! hehe, ali ozbiljno ovog covjeka treba zatjerat sa spiska sudija u bih, toliko je los da i jednu i drugu ekipu krade kad sudi!hehe
Mikki 21
CITAT(bhfanatic7 @ 20.08.2011., 10:46) *
e jbg nemoj sad tako icon_smile.gif...ne moze uvjek sudija bit kriv ;)...jedno 2-0 za Rajvosa moze??? ;)

pa lakse je vazda bilo nekog drugog krivit za poraz nego sam sebe i svoju ekipu, barem u bih! kad je to receno nadam se radi tebe da su igraci sarajeva dobro fizicki spremni jer velez od rata pa dosad nikad spremniji nije izgledao, sad cak igraci lice na fudbalere! hehe, sala na stranu nikad vise kondicije nisu imali, budeli gusto do zadnji 15-20 minuta ja mislim da bi velez i citav plijen mogao uzet! a kad vec i ti prognozu dajes da i ja svoju!

bit ce gusto, bit ce 0-2, bit ce 0-2. bit ce 0-2! nazdravimo.gif nazdravimo.gif fudbal.gif eusa_dance.gif eusa_dance.gif

nego vratimo se ovde ponovo 5 do 11, pa mozda i jedan od nas bude u pravu sto se rezultata tice! sretno sarajevu sretno velez, pa nek se igra otvoreno i za publiku pa ko god na kraju slavi nek slavi, samo da nebude uspavanka!

forzza velez!!!
ZUTKO
hocel biti kakav link-ic za utakmicu?
ArminRoz
Siroki - Borac

http://www.hercegovinalive.com/
Aldi2701
hoce li biti sarajevo-velez, nemo nidje da nadem stream bhtv
Monaco
Ima li ikakve sanse da se nadje neki stream za sarajevo-velez?????
pomozite dobri ljudiiii icon_smile.gif)
Rodjeni_Bileca

i ja trazim...
BrcanskaMalta
CITAT(bhfanatic7 @ 20.08.2011., 03:46) *

na dobrom su putu da se ostvari taj rezultat, velez primio gol u 4-oj minuti igre. velez jos nista nije pokazao, igra se 22 minuta
bhfanatic7
CITAT(mahic @ 20.08.2011., 21:23) *
na dobrom su putu da se ostvari taj rezultat, velez primio gol u 4-oj minuti igre. velez jos nista nije pokazao, igra se 22 minuta

dobro ima jos dosta za igrat...nek sve zavrsi fer i sportski pa na kraju nek pobjedi bolji ;)
bhfanatic7
imal bar gdje na radiju da se prati utakmica???
988
jedino sto ja imam je sto placam preko interneta programe iz BiH jeftino a dobro nekad dodje
cile
Hehe, mostarci dadose gol u 91 za 1:1

Sa igracem manje.
ZUTKO
CITAT(cile @ 20.08.2011., 22:50) *
Hehe, mostarci dadose gol u 91 za 1:1

Sa igracem manje.
plus sami sebi ga uvalise...
cile
Zato i "hehe" icon_smile.gif
BrcanskaMalta
CITAT(bhfanatic7 @ 20.08.2011., 14:25) *
dobro ima jos dosta za igrat...nek sve zavrsi fer i sportski pa na kraju nek pobjedi bolji ;)

velez je imao loptu nesto vise od sarajeva, ali ni jedan ni drugi tim nisu stvarali neke solidne prilike. ali eto velezu se posrecilo na kraju utakmice da sarajevo sam sebi zabije gol. nerijeseno, realan rezultat ove uspavanke.
bhfanatic7
CITAT(mahic @ 20.08.2011., 23:00) *
velez je imao loptu nesto vise od sarajeva, ali ni jedan ni drugi tim nisu stvarali neke solidne prilike. ali eto velezu se posrecilo na kraju utakmice da sarajevo sam sebi zabije gol. nerijeseno, realan rezultat ove uspavanke.

izgleda nam liga nece nikad napredovat...ono malo sto sam mogo vidjet je katastrofa...amaterska liga :(
Mikki 21
CITAT(mahic @ 20.08.2011., 23:00) *

a isto se i sarajevu posrecilo za 1-0 ko i velezu za 1-1! nije ga kazazic dao sam sebi ali isto koda jest, katastrofalna greska! sto kazes realan rezultat poslje 90 min uspavanke! najrealnije bi bilo da je 0-0 zavrsilo jer nijedna ekipa nije nista pokazala! ako su ovako dobri prvi i drugi na tabeli kakvi su onda ostali!!??? hehe
kusto
Amare odlazi ,dosta,isteko ti rok trajanja!
jablanica1993
Travnik - ljoŽe

kakva golčina E.Varupe za 2-1.....odavno bolji nisam vidio!!
alemko
uf golcine!!! icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

eusa_clap.gif
kusto
CITAT(alemko @ 21.08.2011., 02:20) *
uf golcine!!! icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

eusa_clap.gif

Ovo ni Sejo neumije.
Rodjeni_Bileca
fudbal.gif Jaaaooo Roberto Carlos
bhfanatic7
hvala cile za snimak Sarajevo-Velez...car si ;)
sajo10
Vala da je i 20 godina mladji nebi nikad vise vakav gol dao. Al nek je on bas protiv Zelje puuuuuu!
69
Nisam znao da se ovakvno nesto moze vidjeti u nasoj premijerki. Svaka cast Varupa, i to plavima icon_biggrin.gif
Sticenik
Kako niko ne pise o perverziji u Mostaru?? Olimpic vodi na poluvremenu sa cak 0:3 protiv Zrinjskog astonished-XB.gif eusa_clap.gif
Rodeni
Cile havala za snimak Sarajevo Velez

Ovaj go Varupe go godine najbolji sto sam ja vidio odkad gledam nogomet iz slobodnog udarca greska golmana hoce da paradu napravi slaba procjena i paucina se skida u rasljama svaka mu cast sad se moze i oprostiti od fudbala jos protiv Zelje uvalio nemoze bolje
Fussballfanatik
Olimpic vodi 4:2 u Mostaru icon_smile.gif. Pliska ubija...sto Sarajevo zna djaba dati dobrog igraca, to niko ne zna :(
sajo10
Svakog pondeljka (ja misim) ima neka emisija gdje se prikazuju svi golove proteklog vikenda.. Eto ako je neko u mogucnosti da nam snima i postavi bilo bi extra. Ja bi to uradijo al nazalost nemam BHT1. Hvala..
ZIJANCER_SA
Olimpik ima jednu od najboljih ekipa u PL i nije ovo nimalo iznenadjenje veceras u Mostaru da su uzeli Zrinjski sa 4-2, Olimpiku je bio problem trener (Mehmed Janjos) koji je dobio nogu nakon proslog kola i katostrofalnog starta u PL, Jusufbegovic je preuzeo Olimpik privremeno i odma su ljudi proradili jer je covjek odma poslozio kockice u ekipi. Ja se licno nadam da ce Olimpik ovako nastaviti i da ce nas pozitivno iznenaditi u ovoj sezoni.....!
saneld
ma trebaju nam klubovi ko olimpik. privatizacija i investmenti u klubove su nam jedina nada da se dignemo iz pepela. Ovi seoski, gradski, kantonalni timovi su bogu i narodu duzni i nikad nece napredovati pa i kad im ukinu dugove oni ce se u nove uvaliti nicem nevodi kad se nezna ko pije ko placa svake godine novi predsjednici menageri sve lopov do lopova isprazne klubske kase i podnesu ostavke. Trebaju nam tajkuni, gazde, profiteri koji ce uzeti klubove (rusija, engleska, spanija, francuska primjera) uloziti svoje sopstvene pare i kvalitet lige na noge dignuti.
ajdin2010
CITAT(saneld @ 22.08.2011., 04:16) *
ma trebaju nam klubovi ko olimpik. privatizacija i investmenti u klubove su nam jedina nada da se dignemo iz pepela. Ovi seoski, gradski, kantonalni timovi su bogu i narodu duzni i nikad nece napredovati pa i kad im ukinu dugove oni ce se u nove uvaliti nicem nevodi kad se nezna ko pije ko placa svake godine novi predsjednici menageri sve lopov do lopova isprazne klubske kase i podnesu ostavke. Trebaju nam tajkuni, gazde, profiteri koji ce uzeti klubove (rusija, engleska, spanija, francuska primjera) uloziti svoje sopstvene pare i kvalitet lige na noge dignuti.

To ce da bude za 200 godina...
bhfanatic7
Cile majstore ako moze u srijedu snimak Slavija - Fk Sarajevo ???veliko hvala...
cile
CITAT(bhfanatic7 @ 22.08.2011., 19:37) *
Cile majstore ako moze u srijedu snimak Slavija - Fk Sarajevo ???veliko hvala...

kolko placas?
sajo10
CITAT(cile @ 22.08.2011., 19:38) *
kolko placas?

Dvesta evra! smile-XB.gif
bhfanatic7
CITAT(cile @ 22.08.2011., 19:38) *
kolko placas?

kolko treba??? Happy-XB.gif
BrcanskaMalta
CITAT(saneld @ 21.08.2011., 22:16) *

u ovoj drzavi nema "gradski" klubova vise. primjer FK Sloboda, slabo koji pravi tuzlak igra za tu istu Slobodu, kamoli da je u upravi ili strucnom stabu. seljak do seljaka. ali to ne vazi samo za sport.
cile
Emisija Premijer liga, BHT1, od sinoc...

Gosti Mirza Varesanovic i Jiri Plisek, svi golovi itd

http://www.zshare.net/video/940030247a488d9d/
sajo10
CITAT(cile @ 23.08.2011., 19:02) *
Emisija Premijer liga, BHT1, od sinoc...

Gosti Mirza Varesanovic i Jiri Plisek, svi golovi itd

http://www.zshare.net/video/940030247a488d9d/

Hvala lave!
sajo10
Domaći navijači Slavije uzvikuju "Nož, žica, Srebrenica".

Još jedna pogrdna parola navijača Slavije: "Ratko Mladić".

Strašni prozori na stadionu Slavije, sada se skandira "Mrzim te Bosno".

eusa_clap.gif eusa_clap.gif eusa_clap.gif Bosna i Hercegovina, bijase ono jel? icon_eek.gif
Ovo je light verzija foruma. Za standardnu verziju, klikni ovdje.